Bouw Symbolica Samenvatting

Avatar

Door ThisIsPieter 20 May 2017 19:40

Speler · 25 reacties

Geachte gasten van TastyTastic en AmusementCraft,

Het is dan bijna eindelijk zover!

Symbolica opent haar deuren voor gasten van TastyTastic!

Omdat de bouw voorspoedig zijn voltooiing nadert zal er niks meer bijzonders gebeuren.

Vandaar ik mijn samenvatting maak van de afgelopen 4 maanden van een lege bouwplaats tot een volwaardig Fantastisch paleis!

Februari 2017:

Op 14 Februari werd er bekend gemaakt dat AmusementCraft (Toen nog geheten: StudioParks) begon met het bouwen van de nieuwste attractie in de Efteling: Symbolica. Meteen die dag werd het terrein vrijgemaakt voor bouwverkeer en kon het bouwen beginnen. Op 25 Februari werd er wel iets heel vreemds gevonden op de bouwplaats. Een kat! Bouwvakkers stonden versteld dat er een kat midden op de bouwplaats lag, Gelukkig was hij niet gewond en werd hij in de Dieren-Kennel gezet in AmusementCraft.

Maart 2017:

Op 14 Maart werden alle torens er zorgvuldig opgezet. Ze moesten nog een laag erom heen krijgen. Dit ging met succes! Maar met weinig regen moesten de top van de torens ook echt verkleurd worden. Maar ze hadden maanden lang geen regen gehad. Dus dat moesten ze zelf gaan doen om de top van de torens te gaan verkleuren. Op 30 Maart werd de laaste top van de toren op de juiste toren gezet. Alle torens waren piek mooi geworden!

April 2017:

April 2017 (Ook wel de Gouden maand voor de bouw van Symbolica) was alles klaar. Nu was het bouwen van Polles keuken aan de beurt! Op 1 April werd er nogal een hele flauwe mop gezegd door het Personeel van AmusementCraft. Ze zeiden het volgende: Dames en heren, Symbolica kan haar deuren helaas dit Jaar niet meer openen i.v.m te veel druk op de bouw. Iedereen bleek achteraf te weten dat dit een grap was. Op 15 April werden de pieken voor boven op de torens geplaats. Ieder Personeel lid van AmusementCraft was hierbij aanwezig! Op 29 April werd er vooral binnen in de attractie gewerkt. En werden sommige scenes door AmusmentCraft naar buiten gebracht.

Mei 2017:

Mei 2017 was een zware maand voor het Team van AmusementCraft. Ze deden er alles op aan om de attractie op tijd af te krijgen! Op 10 Mei 2017 werd binnen in het gebouw alles afgerond en werd er volop gewerkt aan het systeem wat de fantasie vaarders moeten laten werken. Op 16 Mei werd ook Polles keuken afgerond. Op 20 Mei werden de aller eerste testritten gedaan. Dit ging met succes. De komende weken zal AmusementCraft veel testen in Symbolica. Hoewel de shows, muziek en de fantasie vaarders zal Symbolica de eerste Trackless Darkride in TastyTastic zijn!

Dit was de samenvatting van de bouw van Symbolica! Op 3 Juni zal de opening plaatsvinden en op 2 Juni is het Paleis der Fantasie al Geopend voor spelers met VIP-Rank, Personeel van TastyTastic en spelers die een VIP-Ticket hebben gekocht voor 45 In-Game coins voor Symbolica!

VIP-Tickets zijn verkrijgbaar bij ThisIsPieter: http://amusementcraftpark.weebly.com/to … ijzen.html

Ik zie jullie graag allemaal verschijnen tijdens de Opening van Symbolica!

Met de meeste hoogachting,

O.J Punctuel

Laatst bewerkt door ThisIsPieter (20 May 2017 19:42)

Avatar

Door Tipflop 1 March 2018 15:47

Speler · 293 reacties

en toch haat iedereen je


70e9b2b81e.pnga114abf38a.png

Avatar

Door blackdragon20079 18 March 2018 09:11

Speler · 3 reacties

Doet de server het weer???

Avatar

Door blackdragon20079 18 March 2018 09:12

Speler · 3 reacties

Server=Dood