Staff Sollicitatie van Noachh

Avatar

Door Noachh 5 November 2017 15:43

Speler · 1 reacties

▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █  SOLICITATIE █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂ ▁
                                   Naam: Noach
                                   Leeftijd: Ik ben 14 jaar oud
                                                                                                                         
   Ervaring:
Ik was moderator op 1 andere server genaamd: Mijnstad de gemidelde spelers per dag zat tussen de 150 - 200
Ik was daarna gepromoveerd tot Sr.Mod maar heb toen ontslag genomen omdat ik de server niet meer leuk vond en de mede staff super slecht was.

Ook was ik op nog 1 andere server moderator voor 8 maanden en ben toen gestopt omdat de staff abusede.
Deze server had rond de 80 - 120 spelers per dag.

Ik ben op het moment bezig staff te worden op de server: <ip weggehaald door roel> Ik heb daar veel vrienden waaronder ook staff en ze zeggen allemaal dat ik een goede kans maak op helper, maar omdat de persoon die de solicitaties daar behandeld afwezig is duurt dit nog zeker 1 maandje.
                             
Vertel wat over jezelf: Ik game vooral maar ik vind het ook super leuk om eens te gaan sporten, Ik help ook super graag mensen. Dit doe ik al sinds ik 8 jaar was probeerde ik het beste wat ik kon mensen te helpen, Omdat ik ook veel vrije tijd heb en game wil ik deze tijd besteden aan mensen helpen als staff en ook deze server helpen!
Ook vind ik het gezelig om soms met vrienden te kletsen in discord.
Ik heb duslexie maar ik denk dat mijn gramatica nog reuzen meevalt.

Waarom zouden wij jou uitkiezen voor de titel moderator?: Ik heb veel ervaring + Ben elke dag zoveel online als nodig is. Ik ben ongv 1-2 uur online op deze server. Als er hulp nodig is kunnen ze me altijd een berichtje sturen en dan zal ik komen!

Ik KAN online zijn van: 15:30 - 23:30


Situaties:

Ik heb met deze jaren ervaring + staff vrienden veel kenis hoe ik moet reageren op de meeste situaties. Hier een paar voorbeelden:

Hacker: Stel er is een hacker zou ik hem spectaten of in vanish volgen. ( Hopelijk komt er een ./report commando waardoor ik beter hackers kan vinden ipv alleen te weten als mensen het zeggen.

Toxic Players: Ik kan super goed tegen haat, Ik zal dit daarom negeren. Maar mocht dit te ver gaan qua scheldwoorden zou ik hem waarschuwen of muten hangt van de situatie af. Zolang je scheld in pruve waar je geen andere mensen mee kunt storen vind ik dit persoonlijk goed.. Het gaat er gwn om dat je er geen mensen mee stoort.

Bedankt voor het lezen van mijn solicitatie!

Laatst bewerkt door Noachh (5 November 2017 15:46)

Avatar

Door TastyBlueberry 5 November 2017 16:10

Owner · 294 reacties

Hey Noachhh,
Allereerste heel erg bedankt voor je sollicitatie.

Helaas heb ik je sollicitatie afgewezen omdat je zegt dat je ook staff gaat worden op een andere server. Wij zijn enkel op zoek naar mensen die zich volledig kunnen inzetten voor onze server.

Groetjes,
Roel