Creative wireless redstone & TC Float Rail

Avatar

Door TastyBlueberry 7 July 2017 18:59

Owner · 300 reacties

Hallo hallo,
Onlangs heeft de creative server wat problemen ondervonden. Het crashte vaak door minecarts die een foutje in de wereld veroorzaakten. Hierdoor crashte de creative server een paar keer per dag. Dit probleem is verholpen door Traincarts Floatrail uit te zetten. Dit betekend dat je geen minecarts meer boven diamond blocks kunt laten zweven. We hopen dat de problemen met de plugin snel zijn opgelost zodat wij hem weer aan kunnen zetten.

Verder hebben we ook nog wat kleine problemen ondervonden met Wireless Redstone. Waarschijnlijk zijn er te veel channels waardoor de server last heeft van haperingen. Het lijkt dan alsof de tijd op de server even stil staat. We hebben geprobeerd wireless redstone op een andere database te zetten maar dit geeft nog niet het resultaat waar we naar streefden. Wel hebben we zojuist het probleem gevonden wat zorgt voor deze lag en dit is doorgegeven aan de developer van Wireless Redstone. We hopen het zo snel mogelijk op te lossen, maar dat is afhankelijk van hoe snel de developer van WR het probleem oplost.

We hopen dan ook dat deze 2 veranderingen binnenkort voor grote verandering qua lag gaan helpen. Als er nog vragen of suggesties zijn, hoor ik het graag.

Groetjes

Avatar

Door LoopingStar 7 July 2017 19:30

Speler · 120 reacties

wireless redstone signs nogsteeds rustig slopen?


b3f3eb8946.png
giphy.gif

Avatar

Door Tipflop 7 July 2017 22:58

Speler · 291 reacties

Ooooffffff Jona maakt gewoon net zo'n plugin.... eentje die het wel doet 😁


70e9b2b81e.pnga114abf38a.png

Avatar

Door TastyBlueberry 12 July 2017 15:58

Owner · 300 reacties

De lagspikes zijn nu zowat onmerkbaar maar het probleem is er nog steeds. Developer is op zoek naar een oplossing 😁